O nas

Marija Hafner PhD,

Direktorica in vodja programov Alpha Centerd.o.o./Izobraževanje, Svetovanje, Coaching

marijaPo končanem študiju psihologije na Filozofski fakulteti v Ljubljani, specializirala klinično in osebnostno psihologijo ter doktorirala na Filozofski fakulteti na oddelku za psihologijo s področja obvladovanja stresa. Poleg teoretičnih znanj ima dolgoletne praktične izkušnje na področju osebnega svetovanja, psihoterapije, coachinga, individualnih in skupinskih treningov za razvoj osebnih potencialov v managementu in zasebnem življenju. Spremlja sodobna znanstvena in aplikativna znanja v svetu in se je strokovno izpopolnjevala v ZDA in Evropi.

1987 je v okviru mednarodnega programa Council of International Program v ZDA za izmenjavo strokovnjakov delala v neprofitnih organizacijah v San Franciscu, z namenom spoznavanja drugačne kulture.

1994 in 1995 na Univerzi Santa Cruz, USA udeležila treninga, vsako leto dva meseca v mednarodnem centru za trenerje iz področja osebnega razvoja v managementu z uporabo metod neurolingvističnega programiranja in pridobila Practitioner in Master Practitioner Certificate za trening in coaching v managementu in organizaciji.

Od 1994 sodeluje kot aktivni partner s skupino strokovnjakov IMDE (Insyst Master Data Establishment) iz Švice v mednarodnem projektu “Inovativni ekspertni sistem za odkrivanje in razvoj potencialov uspešnosti” v podjetjih in ustanovah. Pridobila kvalifikacijo za uporabo sistema za razvijanje potencialov. Sistem temelji na inteligentni testni logistiki, novih dosežkih v znanosti in se uspešno uporablja v podjetjih, ki želijo z razvijanjem potencialov ljudi, načrtno in sistematično izboljševati kakovost, razvijati kulturo in doseči rezultat. 2001 je v Avstrijskem trening centru NLP na Dunaju, za svetovanje podjetjem, pridobila certifikat za osebnostni in poslovni razvoj v managementu in vodenju.

Dr. Marija Hafner je vodja programov Alpha centra d.o.o. od 1991. Vodi seminarje, delavnice, izvaja osebno in organizacijsko svetovanje ter coaching v več slovenskih podjetjih, ustanovah in vladnih organizacijah.
V Inštitutu za preventivno medicino v Ljubljani, opravlja storitve psihoterapije in coachinga. Managerjem in ostalim zaposlenim v podjetju nudi individualno analizo potencialov uspešnosti, svetovanje in coaching v obvladovanju stresa in razvoju kariere.

 

Jasna Planin

Neodvisni svetovalec in coach Alpha Center d.o.o. / Izobraževanje, Svetovanje, Coaching

photo (19) Jasna Planin je živela v ZDA od leta 1985 do 2002, kot žena, mati in podjetnica. V tem času je bila Marketing     Director & solastnik of “LAX – Los Angeles Export International” Company of Northridge, Los Angeles, California.

Z izjemnim poznavanjem angleškega jezika in svetovne literature trenutno živi in dela v Ljubljani. Je inštruktorica poslovne angleščine, prevajalec in tolmač ter samostojni predavatelj in coach na področju medosebnih odnosov. S širokim teoretičnim in poglobljenim praktičnim znanjem psihologije je razvila projekt izključno za ženske »Love Coaching«, 1001 Skrivnost moškega uma, ki temelji na moderni psihologiji in s katerim želi ženskemu svetu približati moški um, pojasniti kako moški doživlja žensko in sexualno-intelektualno-emotivno dinamiko v “romantični vezi” z njo. Želi prikazati lepo plat moške narave in odstraniti ženske predsodke ter stereotype “o slabih in istih moških”.

Jasna ljubi svobodo in ne mara odvečnih vprašanj. Tako obravnava tudi druge. Ceni in spoštuje njihovo zasebnost.